ORCAN GROUP – recenze 2020

Právě nám dokončili stavbu bungalovu už podle nových standardů nízkoenergetických domů a to včetně tepelného čerpadla a fotovoltaiky, částečně dokonce na dotaci, kterou jsme ani nečekali, takže maximální spokojenost
Slámský, dne 30.1.2020

Děkujeme za stavbu našeho domu snů firmě ORCAN GROUP, už půl roku bydlíme jako v ráji. Doporučujeme
David Špíchal, dne 7.4.2020

Líbí se mi praktický pohled firmy Orcan Group ke stavbě, aby vše jen hezky nevypadalo, ale dávalo to smysl. Propojit design, funkčnost, cenu a ve výsledku mít praktický dům, tak to není jednoduchá záležitost. Rádi jsme si nechali hodně poradit, protože nejsme stavaři a jedná se o náš první a poslední dům, proto studovat dny a noci každý detail není nic pro nás a jsme rádi, že výsledek odpovídá tomu, jak jsme si to představovali. Rádi jsme tedy poskytli dobrou referenci, protože v dnešní době, kdy je těžké vybrat stavební firmu… tak je dobré si udělat názor i s referencí ostatních.
Moravcovi, dne 24.6.2020

Už skoro rok bydlíme v postaveném domě od Orcan Group a jsme spokojení, můžeme doporučit.
Kamiokovi, dne 18.10.2020

Postavili nám dům opravdu jako z katalogu a bez zbytečných nákladů navíc. Platili jsme jen za nadstandardní úpravy, které jsme si dodatečně přáli během výstavby.
Kaňok, dne 4.12.2020

 

ORCAN GROUP – recenze 2022

Za nás hodnocení 10 z 10. Dům se povedl a od referenční fotky téměř k nepoznání. Technologické postupy a přístup profesionální. Spokojeni.
Bestákovi, dne 15.1.2022 

Dobrá komunikace firmy – základ úspěchu.
Anonym, dne 2.2.2022

Dům je sice postavený již dva roky od firmy ORCANGROUP, ale o to zajímavější recenze, protože mohu hodnotit i po 2 letech bydlení, nejen průběh stavby. Jsem sice jen strojírenský inženýr a stavebnictví tolik nerozumím, ale řada technický věcí je mi blízkých a dojem z bydlení není tak těžké posoudit. Firmu ORCANGROUP tedy maximální doporučuji, spokojen.
Mrázek, dne 12.3.2022

Mírné zpoždění realizace nemělo na spokojenost vliv, protože všechny vícepráce byly dodatečně vymyšleny v průběhu stavby. Děkuji.
Wojtyla David, dne 24.6.2022

V Orcan Group mají specialisty, kteří se vyznají v dotacích a umí vysvětlit všechny výhody i nevýhody v rámci obnovitelných zdrojů a možností nadstandardních úprav nebo dokončovacích prací. Termínově realizaci taky podle představ stihli.
Malina Honza, dne 14.7.2022

Umí stavit velice efektivně, to se cení. Žádné protahování jako u jiných firem, kde mají ve zvyku tahat materiál na několik týdnů než se pustí do práce a to nepočítám výmluvy na počasí. Takže konečně nějaké firma, kde se neustále nevymlouvají na ostatní a umí vše řešit bez urgování.
Anonym, dne 19.8.2022.